Consulten vinden momenteel enkel plaats @ praktijk Harmonie – Jan Van Rijswijcklaan 31 – 2018 Antwerpen
reservatie via www.praktijkharmonie.be

Prijslijst – werkwijze – trajecten

Q&A – infomoment

20 min. 25€

Maak kennis met mij, mijn aanpak en hoe ik jou kan helpen naar een gezonde body en een happy mind..
Heb je vragen ivm de orthomoleculaire visie en werkwijze, twijfels of het al dan niet wat voor je kan betekenen ? We bespreken alvast heel kort je klachten en verwachtingen en hoe ik je hierbij in zou kunnen steunen en te werk zal gaan.

Twijfels ? Dan raad ik je deze kennismaking / infomoment / Q&A aan om te kijken of er een klik is qua persoon maar zeker ook qua werkwijze en visie !

Werkwijze 1e consult

60 min. 125 € (voorschot 75 € analyseren vragenlijst + opmaak behandelplan voor je consult)

Voor we aan een eerste gesprek beginnen, vul je een uitgebreide vragenlijst in omtrent je gezondheid, levensgewoonten en huidige voedingspatroon. Deze ontvang je per mail en bezorg je me ingevuld terug.
Eventuele recente laboratoriumuitslagen die je kreeg via huisarts of specialist mag je samen met de vragenlijst terugsturen naar sandy@praktijkharmonie.be De ingevulde gegevens behandel ik strikt vertrouwelijk.

Met alle ontvangen gegevens bereid ik mij voor op je komst.

Voor het analyseren van de vragenlijst : 75 € voorschot. *

Tijdens het eerste consult krijg je een orthomoleculair advies gebaseerd op de uitgebreide door jou ingevulde vragenlijsten. Het eerste consult is dus niet alleen een intake consult/bespreking maar je krijgt ook direct advies mee om de behandeling te kunnen starten.

Je betaalt het restbedrag van 50 € contant of per payconiq / bancontact (GSM) na het consult. Supplementen zijn niet inbegrepen in de consultprijs. Vooraf is niet te bepalen welke supplementen dat zijn en wat de kosten daarvoor zullen zijn, dit hangt af van het orthomoleculaire advies wat ik voor jou individueel zal geven. Eventueel aanvullend laboratoriumonderzoek is niet bij de consultprijs inbegrepen.

*De ingevulde intakeformulieren en voorschot ontvang ik van je ten laatste 1 week voor het geplande consult.

EMB – TEST

meer uitleg over de test : zie EMB

In de meeste gevallen opteer ik om deze ook bij de intake in te zetten. Dit om een breder, duidelijker en completer inzicht te krijgen welke biochemische processen in je lichaam onvoldoende functioneren en waar de oorzaken van je klachten kunnen liggen.
110 €

Je kan ook opteren deze test zonder intake in te zetten. Je krijgt deze toegezonden met instructies hoe de test zelf af te nemen met omslag en de nodige verpakkingen om naar het lab te zenden. De resultaten en een verslag krijg je digitaal in je mailbox. Uiteraard kan je dan nog steeds een los consult inboeken om de resultaten verder uit te diepen.
185 €

Opvolgingsconsult

max 40 min. 55 €

Vervolgconsulten vinden plaats over 4, 6 of 8 weken.
Je betaalt contant of per payconiq / bancontact (GSM) na het consult.

Afslanktrajecten

weldra online

voorwaarden

Het goed nakomen van geplande afspraken is van belang. Ik ga ervan uit dat je alleen voor zeer dringende aangelegenheden de afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 24 uren van tevoren doet. Omwille van dit wederzijdse respect zie ik mij genoodzaakt om afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld, aan te rekenen als een volledige consultatie. Door onaangekondigd niet op te dagen of te laat te verplaatsen of annuleren, tref je niet alleen de therapeut maar ook de andere wachtenden die graag jouw plaats hadden ingenomen. Algemene voorwaarden

Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in je pad naar optimale gezondheid.