WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Ik bied de combinatie die je niet vaak ziet: orthomoleculaire kennis (en daarmee voeding- en leefstijladvies gericht op jouw gezondheid), met de mogelijkheid om dit samen daadwerkelijk te implementeren. Geen advies wat zó ver van je af staat dat je er nooit aan gaat beginnen. Maar begeleiding aangepast aan jou, zodat jij altijd zeker weet dat je het kunt. Vanuit een positiviteit werk ik samen met jou. Met als resultaat meer energie, weg gezondheidsklachten en dat terwijl je voeding alleen maar leuker bent gaan vinden! Je kunt dingen weer doen die je vroeger deed. Niet meer uitgeput op de bank maar vol energie voor jezelf en voor je gezin.

Ik heb inmiddels veel mensen mogen laten zien dat voeding een grote rol kan spelen in het verminderen van klachten gerelateerd aan spijsvertering, vermoeidheid, reumatische klachten, fybromyalgie en burnout. Laat me je vertellen hoe ik je kan helpen!

Als orthomoleculair therapeut ga ik uit van het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Oftewel, door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het eventueel extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam zelf veel klachten op te lossen.