DISCLAIMER

Sandy Aerts studeerde orthomoleculaire epigenetische therapie en is daarbij geen gediplomeerd arts, chiropractor, osteopaat, diëtist, apotheker, psycholoog, psychotherapeut of andere medisch erkende beroepsbeoefenaar, beoefenaar of leverancier van welke aard dan ook. Sandy Aerts geeft geen medisch, psychologisch of ander professioneel advies of behandeling, noch geeft of schrijft zij medische diagnose, behandeling, medicatie of remedie voor. 

De informatie op en toegankelijk vanaf deze pagina / website is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als gezondheidsadvies of medische diagnose, behandeling of voorschrijven. Geen van deze informatie mag worden beschouwd als een belofte van voordelen, een claim van genezingen, een wettelijke garantie of een garantie van te behalen resultaten. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor advies van uw arts of andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, of kennisgevingen of instructies op of op een productetiket of verpakking. U mag deze informatie niet gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of voor het voorschrijven van medicatie of andere behandelingen. U moet een arts raadplegen voordat u de huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma start, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt.

Het FAVV heeft geen enkele verklaring, bewering of verklaring op of via deze pagina / website geëvalueerd of toegankelijk gemaakt. Evenmin heeft de FAVV enig voedsel, product of dienst geëvalueerd die wordt vermeld op of beschikbaar is via of via deze pagina / website. Geen enkel voedsel, product of dienst vermeld op of beschikbaar via of via deze pagina / website is bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Deze pagina / website kan links bevatten naar andere bronnen op internet. Deze links worden aangeboden als citaten en hulpmiddelen om u te helpen bij het identificeren en lokaliseren van andere internetbronnen die van belang kunnen zijn, en zijn niet bedoeld om aan te geven of te impliceren dat Sandy Aerts, aanbeveelt, ondersteunt, sponsort of op enigerlei wijze is aangesloten of geassocieerd met een persoon of entiteit die is gekoppeld aan die links, of is wettelijk gemachtigd om een ​​handelsnaam, geregistreerd handelsmerk, logo, wettelijk of officieel zegel of auteursrechtelijk beschermd symbool te gebruiken dat in de links kan worden weergegeven.

Deze website bevat geen gezondheidsclaims en geen medische claims. De informatie op deze website is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, kunnen wij voor direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie, geen aansprakelijkheid aanvaarden

WETGEVING

Sinds 14 december 2012 is er de nieuwe Europese wetgeving van kracht. Er mogen geen medische claims en/of gezondheidsclaims gemaakt worden bij de toepassing van voeding (alles wat men eet en drinkt), voedingssupplementen en homeopathische middelen. Mits deze zijn goedgekeurd door de EFSA (European Food Safety Authority). Deze nieuwe wetgeving wordt gecontroleerd en in stand gehouden door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).