JOUW PERSOONLIJKE AFSLANK-LIFESTYLE PROGRAMMA 

Een gezonde levensstijl is een kwestie van SLIMMER eten.
De sleutel tot blijvend succes.
Ik zet je graag op weg !

SlimBord ondersteunt je bij een gezonde leefstijl. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten.

Een gezondere levensstijl, bewuster en natuurlijker eten of meer “mindful eten”, aangevuld met een gezonde dosis beweging.

SlimBord is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.  Mijn passie en missie is om jouw leider te maken over je eigen gezondheid. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijhorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Neem het heft in eigen handen door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien. Deze brandstof is waarschijnlijk niet wat je denkt. Het gebruik van bv veel gezonde vetten is de beste manier om biochemische factoren te optimaliseren. De effecten van mijn voedingsplan kunnen verbazingwekkend zijn voor vele gezondheidsproblemen en een blijvend gewichtsverlies.

Leer gaandeweg hoe je lichaam op moleculair niveau functioneert en begrijpen welke brandstof het meest efficiënt voor je lichaam is.

Ik werk met verschillende voedingstrajecten die uitgebreid besproken en afgestemd worden op jouw persoonlijke doelen en noden.

Heb je nood aan begeleiding in je zoektocht naar je fittere, gezondere IK ? Dan zet ik je graag op weg.